Dringende interventies

Dringende interventie nodig?

Bel de servicelijn

+32 (0)477 42 20 89

ma - vrij: 16u30 - 22u | weekend: 8u30 - 22u

Om u snel verder te helpen vragen we duidelijk uw naam en telefoonnummer in te spreken! Geen SMS of E-mail voor dringende interventies!

Andere vragen?

+32 (0)477 42 20 89 +32 (0)3 658 65 09

ma - vrij: 8u30 - 16u30

Centrale verwarming

Over centrale verwarming

Op elk moment de juiste temperatuur in elke kamer met Quality Environment. Dat klinkt heerlijk, toch? Verwarming is een van de belangrijkste onderdelen van je woning. We bespreken samen je noden en wensen. Samen berekenen we je ideale verwarmingscapaciteit. Ook voor professioneel advies over de verschillende soorten en modellen verwarmingsketels en radiatoren ben je bij Quality Environment aan het juiste adres. Verder geven we je tips mee over verbruik, gebruik, premies…

Quality Environment staat garant voor een vlekkeloze installatie. Zo kan jij genieten van een aangename kamertemperatuur waar en wanneer jij dat wil. Omdat jouw comfort belangrijk is, werken wij uitsluitend met producenten die je een uitstekende prijs-kwaliteit garanderen. Het spreekt voor zich dat wij ook het onderhoud en de herstellingen van je centrale verwarming op ons nemen.

Stookolie of gas

Verwarmen met stookolie of gas is nog steeds zuinig en efficiënt. De moderne condensatieketels van Viessmann zetten 98% van de stookolie of het aardgas om in warmte.

Warmtepomp

Met een warmtepomp verwarm je jouw woning met warmte uit de grond, het grondwater of de lucht. Omgevingswarmte is gratis en een milieuvriendelijk en kostenbesparend alternatief voor fossiele brandstoffen. De warmtepompen van Viessmann gebruiken warmte uit de natuur op een efficiënte manier.

Een warmtepomp kan inzetten in combinatie met een stookolie- of aardgasverwarmingssysteem. Ook bij een renovatie kunnen we een warmtepomp perfect integreren. Is je woning voorzien van vloerverwarming? Dan kan je ook gebruikmaken van een hybride warmtepomp.

Zonneboilers

Zonne-energie is kosteloos. Je kan thermische zonnepanelen inzetten voor warmwaterbereiding en als verwarmingsondersteuning. De zonne-energiesystemen van Viessmann vormen de ideale aanvulling op alle verwarmingssystemen.

Vertel ons over jouw project

Of bel ons op +32 (0)3 658 65 09.

Jouw contactgegevens

Jouw project

Centrale verwarming